PANDORA Reflexions aranyozott karkötő hosszú pávé kapoccsal

SKU: 589358C01

PANDORA Reflexions aranyozott karkötő hosszú pávé kapoccsal


SKU: 589358C01


A PANDORA aranyozott Reflexions karkötőt a letisztult vonalak és finom textúrák jellemzik. A lapos Reflexions kollekció rendkívül praktikus és kényelmes. Az új karkötőcsat kétszer olyan hosszú, ferde mintával és csillogó cirkóniákkal van kiegészítve.

Töltse ki a karkötőt, és más komponensek hozzáadásával tegye egyedivé. A Reflexions karkötők csak az ugyanazon kollekció komponenseivel kompatibilisek, amelyeket ITT talál.

Javasoljuk, hogy a csukló kerületénél 1 cm-rel nagyobb karkötőt válasszon. Ha a méret nem felel meg, a nem viselt és sértetlen karkötő a vásárlástól számított 30 napon belül kicserélhető.

A ragyogó és elegáns aranyozott PANDORA kollekciót a réz és az ezüstvalamint a rózsaarany bevonat egyedülálló kombinációja alkotja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a magas réztartalmú ékszerek lágy színe az idő múlásával a viselés következtében hangsúlyosabbá válhat. Az ékszerek aranyozása csak ideiglenes felületkezelés, és a garancia nem vonatkozik azok kopására.

A SOFIA a PANDORA (www.Pandora.net) hivatalos forgalmazója. Biztos lehet benne, hogy eredeti ékszert vásárol, komplett márkás csomagolásban.

Od: 67 000 Ft


Márka
Pandora

Szín
Arany szín

Anyag
Rosegolddal bevont Pandora

Meghatározás
Női

Dekoráció
Kővel

Cirkónia

Pandora kollekció
Rosegolddal bevont Pandora, Pandora Reflexions

Téma
Egyéb

Specifikáció
lánc

Pandora Reflexions
Reflexions karkötők