A cégről

A kezdet

1992 -ben Sofia Farárová, még egyetemi hallgatóként, elkezdett kézzel készített ékszereket alkotni. Megnyitotta első értékesítési standját, és minimális tőkével építette fel márkáját. Fokozatosan neves gyártók ékszereivel bővítette portfólióját. Ő személyesen választotta ki az árut, és felügyelte a teljes árukészlet minőségét. Ahogy nőtt az ügyfelek bizalma, újabb telephelyeket nyitott meg. A kilencvenes években a SOFIA-nál mi voltunk az elsők Szlovákiában, akik ezüstből és édesvízi gyöngyből készült ékszereket árultak.

SOFIA napjainkban

Az alapító még mindig az ügyfelek bizalmának kiépítése mögött áll. Tisztán szlovák tőkével rendelkező cég vagyunk, és folyamatosan növekedünk. A SOFIA Jewelry hálózat ma egy webáruházat és 21 üzletet foglal magában:

  • 15 SOFIA bolt
  • 4 PANDORA márkabolt
  • 1 PRIME TIME karóra bolt
  • 1 WEDDING esküvői bolt

Itt megtalálhatja saját arany és ezüst SOFIA ékszereink kollekcióit, minőségi karórák széles választékát és számos népszerű ékszermárkát a világon, mint például a THOMAS SABO, a ROSATO, a BROSWAY és mások.

Szolgáltatásaink minőségének köszönhetően a világhírű PANDORA márka legnagyobb hivatalos forgalmazója lettünk Szlovákiában. Két üzletben és a webáruházban az eredeti PANDORA ékszerek teljes választékát kínáljuk önnek (www.Pandora.net).

Ékszereket és órákat kínálunk minden alkalomra:

charmokfulbevalokgyurukkarikagyurukmedalokkarkotoknyaklancokszettekbrossoklancok

Az ékszereken kívül a következőket találja nálunk:

karorakekszerdobozkiegeszitok