Ajándéktippek diplomaosztóra

Promocie

Sok fiatal jelentős mérföldkő előtt áll ebben az időszakban. Gyakran igényes, kemény munkával, ébren töltött éjszakákkal és idegességgel teli évek után végül sikeresen letették az utolsó záró államvizsgát. Mielőtt azonban elhagynák az Alma mater kapuját, még vár rájuk a diplomaosztó, amelyen ünnepélyes keretek között megkapják a tudományos címet. Összeszedtünk önnek néhány ajándékötletet, amelyek szép emlékei lesznek ennek az ünnepi eseménynek.

Ajándéktipp egy friss diplomás hölgy számára

Hogyan lehet egy fiatal nő kedvében járni? Hát persze, hogy egy gyönyörű ékszerrel. Az ékszer egy olyan érzelem, amelyre minden alkalommal emlékezni fog, amikor viseli. Az élet egyik szakasza lezárul, és egy új, és lehetőségekkel teli nyílik meg. Ajándékozzon neki egy szimbolikus ékszert, ami szerencsét hoz neki az új kezdetben, vagy védelmezni fogja az új úton.

Brosway-naramokEngelsrufer-privesokSofia-strieborny-privesokSofia-zlaty-naramok

Természetes az arany ékszer is megfelelő ajándék. Tartósságának és ellenálló képességének köszönhetően évek múltán is megőrzi a luxus jegyeit. Számos kultúrában a jólétet és a boldogságot szimbolizálja. Nyúljon a népszerű sárga- vagy fehérarany után, vagy válasszon lágy rózsaszínű darabot. Ideális választás a bedugós fülbevaló vagy egy elegáns nyaklánc.

Sofia-zlaty-nahrdelnikSofia-zlate-nausniceSofia-zlaty-nahrdelnikSofia-zlate-nausnice

A karóra népszerű és különösen praktikus társ minden nő számára, bármilyen korban. A minimalista daraboktól a szikrázó kövekkel díszített modelleken keresztül, a vintage és virágos motívumokig, széles skálából választhat. Az óra így elegáns kiegészítője lesz az egész outfitnek. A pontos idővel ugyanis egy kicsit könnyebben lép be a munkás életbe.

Olivia-Burton-hodinkyThomas-Sabo-hodinkyCluse-hodinkyBering-hodinky

Ne feledkezzünk meg a bölcsesség és az oktatás jól ismert szimbólumáról – a bagolyról. Valószínűleg a békéjének és az egyensúlyának köszönheti ezt a kapcsolatot. A bölcsesség görög istennőjének, Athénének is volt saját baglya, amelyet erős intuíció és a hazugság leleplezésének képessége jellemzett. A bagoly kialakítású ékszer legalább jelképesen segít a friss diplomásnak a fontos döntések meghozatalában.

Pandora-koralkaSofia-strieborny-nahrdelnikSofia-strieborny-privesokAstra-nahrdelnik

Ajándék egy diplomás fiatalember számára

Régóta nem a kicsi fia, hanem egy fiatal férfi, aki kész belevágni a nagybetűs életbe. Az egyetemes ajándék egy minőségi karóra, ami alkalmas üzleti és társadalmi szempontból fontos találkozókra és rendezvényekre is. Természetesen, tartsa szem előtt a személyes preferenciákat és az alak típusát. Választhat bőr vagy fém óraszíjjal rendelkező modellek közül. A fém óraszíj a tartósság szempontjából ellenállóbb, de sok férfi inkább a bőrt részesíti előnyben a kényelmes viselés miatt. Ha valami kevésbé hagyományossal szeretné felkelteni a figyelmet, válasszon egy klasszikus mechanikus óraszerkezettel rendelkező órát. Még ma is megvan a varázsa, és megfelelő odafigyeléssel örömet szerezhetnek a következő generációnak is.

Zeppelin-hodinkyDiesel-hodinkyDaniel-Wellington-hodinkyThomas-Sabo-hodinky

Az ékszer nem csak a szebbik nem privilégiuma. A férfiak is szeretnek tetszeni, ezért amikor ajándékot keres, nyugodtan bolyongjon a férfi karkötők vagy nyakláncok között. Népszerű anyag a bőr, kiegészítve acél vagy drágaköves részletekkel. Választhat finomabb darabok közül, vagy egy masszív karkötő után is nyúlhat. Nem kell ragaszkodnia bőr ékszerekhez. Adjon ajándékba egy ezüst vagy acél nyakláncot vagy karkötőt, amelyek különféle érdekes mintákban készülnek.

Police-naramokFred-Bennett-naramokFred-Bennett-naramokThomas-Sabo-naramok

További szép ajándékokat talál a sofia.sk/hu webáruházban