Ajánljon minket és keressen pénzt

Odporučte sofia.sk a získajte
kredit 5 €

Odporučte a zarábajte

Odporučte sofia.sk kamarátovi a my Vám do 21 dní od jeho prvého nákupu pripíšeme kredit 5 € na ďalší nákup.

Pre získanie unikátneho kódu sa prosím prihláste.

Prihlásenie

Ajánlja barátnőjének a sofia.sk/hu e-shopot

  1. Szeret nálunk vásárolni, és van olyan barátnője, akinek szintén tetszhet a kínálatunk? Ajánlja neki az e-shopunkat a fiókjában található Saját pénztárca részben az egyedi link megosztásával.

  2. Ha a barátnője ezen a linken keresztül vásárol tőlünk, kap tőlünk egy e-mailt, és miután kifizette a megrendelését, a Pénztárca részben talál egy kupont, ami a megrendelés kifizetését követően 21 nappal aktív lesz.

  3. Ezen határidő lejárta után e-mailt kap a kupon aktiválásáról vagy nem aktiválásáról (a megrendelés visszaküldése esetén a kupon nem lesz aktiválva).

  4. Az aktivált 1 500 HUF-os kuponját felhasználhatja e-shopunkban a következő vásárláshoz. A kupon az aktiválásától számított 3 hónapig érvényes.

A jóváírt kuponok állapotát a Saját pénztárca részben láthatja. A kupont egy új, még nem regisztrált vásárló első vásárlásakor generáljuk. Az 1 500 HUF értékű kupon aktiválása után felhasználhatja e-shopunkban történő vásárláskor, és az aktiválástól számított 3 hónapig érvényes az összes márkájú ékszerre és órára. E-mailben folyamatosan tájékoztatjuk a kupon megvásárlásáról, aktiválásáról vagy várható lejáratáról.