Hivatkozások

Hűséges vásárlója vagyok az üzleteiknek és online webáruházuknak is. A márkájuk nemcsak a csúcsminőséget garantálja, hanem az átlagon felüli elégedettséget is. Márkájuknak minőségét az egyes üzemek tanácsadása is növeli. Nemcsak a hibátlan szolgáltatásaikat kell kiemelni, hanem a remek árakat is.

R. Lucia

A sofia.sk/hu webshop menedékhely számomra, ahová elmenekülhetek, ha rossz napom van. Ez egy olyan hely, ahol az öröm a szépséggel ötvöződik, és teret nyit minden nő és lány vágyainak megvalósítására. Nagyra értékelem a személyzet hajlandóságát olyan kérdések megválaszolásában, amelyekre bizonyosan sokszor válaszoltak már (különösen a Pandora ékszerek leárazása során), szakszerűségüket és barátságos hozzáállásukat. Nagyon hálás vagyok az e-shopért is, ami lehetővé teszi a magyar ügyfelek számára, hogy otthonuk kényelméből vásárolhassanak. Köszönöm ❤ És mindazoknak, akiknek még nincs tapasztalatuk a Sofiával kapcsolatban, ajánlom, hogy próbálják ki, biztosan nem fogják megbánni.

V. Lucia

Helló, mivel nem vagyok pozsonyi, csak egyszer rendeltem tőletek, és kellemesen meglepődtem azon, hogy milyen gyorsan feldolgozták és tökéletesen kézbesítették a rendelésemet, ezért nagyon elégedett vagyok. És remélem, hogy továbbra is rendelni fogok tőletek. Remek áraitok vannak és nagyszerű szolgáltatásaitok vannak, és sok boldog ügyfelet kívánok :)

K. G. Maja

Azt mondanám, hogy egy vállalat minőségét elsősorban a benne dolgozó emberek határozzák meg. A Sofia üzletekben soha nem fordult elő velem, hogy az eladónő átnézett volna rajtam, vagy savanyúnak tűnt volna a vásárlók számára, bár a legtöbb vásárló nem értékeli a munkájukat. Éppen ellenkezőleg, az összes eladónő mindig nagyszerű tanácsokat ad nekem és kielégíti az igényeimet. (y) Talán ezért van otthon egy nem tervezett ékszerek gyűjteménye, ami minden nap nagyon boldoggá tesz. És ez is az egyetlen bolt egész Szlovákiában, ahol készségesen vigyáztak a kis unokahúgomra, amikor egy percre ki kellett ugranom :D Tehát nekem 100 + 1! <3 Szívből köszönöm az egész csapatnak a remek hozáállást, mindenképpen örömmel térek vissza hozzátok.

B. Jana

Jó estét, köszönöm szépen. Néhányszor már vásároltam Önöktől, de már csak Önökhöz leszek hűséges, mivel más boltokból is rendeltem már, de ilyen szépen csak Önöknél csomagolták be nekem. Üdvözlettel,

K. Marcell

Nagyon szépen köszönöm! Nagyon komoly cég vagytok, ez már a második remek tapasztalatom. Továbbra is ajánlani fogom Önöket.

K. Anna

A kézbesítés hihetetlen sebessége, wow, ilyen még soha nem fordult elő velem. Gyönyörű ajándékcsomagolás, csak a tipp, ha adhatnék valamilyen értékelést, azonnal 100 pontot adnék. A közeljövőben mindenképpen rendelni fogok további érmeket. További sok sikert kívánok. Üdvözlettel

S. Lenka

Nagyon szeretnék köszönetet mondani a segítőkészségükért és az erőfeszítéseikért, hogy a lehető leghamarabb feldolgozták a megrendelésemet. Rendkívül elégedett vagyok önökkel, mind üzleti, mind emberi szempontból. Minden barátomnak mindenképpen ajánlani fogom, hogy csak önöktől vásároljanak ékszereket. Bárcsak több ilyen ember dolgozna az eshopokban, mint amilyenek Önöknél dolgoznak. Még egyszer. Köszönöm.

O. Patricia

Ma megkaptam a csomagot az áruval, nagyon köszönöm a csodálatos gyorsaságot, és ráadásul ingyen, és sok ajándékkal !!! Az én Pandoráim már 470 000 forintot érnek, egy arannyal szeretném befejezni, de Poprádban nem volt nekik, ezért megrendelem tőletek, de ez még több időbe telik. Ezúton is nagyon köszönöm, és szép napot kívánok. 

H. Olga

Nagyon köszönöm a remek szolgáltatást. Anya nagyon meg volt hatódva, és minden ismerősömnek és barátomnak ajánlani fogom az üzletüket és az online rendelést is. Igazán kellemesen meglepett a nagyszerű együttműködés. Még egyszer köszönöm.

B. Nadia

 A Pandora ma megérkezett és nagyszerű! Pontosan úgy esett a kezemre, ahogy azt leírták. =) Nagyon elégedett vagyok és köszönöm, az e-shopjuk nagyon boldoggá tett ;)) 

M. Szilvia

Jó reggelt köszönöm. Minden megérkezett. A szolgáltatásaik tökéletesek :) 

H. Zsuzsanna

Mindenkinek ajánlom a sofia.sk/hu e-shopot ... Azt mondják, hogy csak akkor tudja meg kihez van szerencséje, ha probléma merül fel ... És el kell ismernem, hogy ilyen komoly és személyes megközelítéssel már nagyon régóta nem találkoztam. Le a kalappal…

K. Anna

Helló, csak meg akartam erősíteni, hogy a szállítmány rendben megérkezett pénteken. Köszönöm az egyedi csomagolást is, ahogy kértem. A feleségem izgatott volt az ajándék miatt, rendkívül elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal, és várom a további együttműködésünket. Köszönöm, és kellemes hétvégét kívánok.

K. Pál