Hogyan rétegezzük az ékszereket?

Ako-vrstvit-sperky

Az ékszerek halmozása forró trend. Biztosan sok olyan nővel találkozott már, aki megkedvelte ezt a trendet. A ruházathoz hasonlóan a kiegészítők különböző rétegeivel is mindig új megjelenést kap. Ha finom ékszereket kombinál, akkor nem kell aggódnia, hogy túlzásba viszi azt.

Láncok és nyakláncok

Ha úgy döntött, hogy kipróbálja ezt a trendet, próbáljon olyan nyakláncokkal kezdeni, amelyek tavasszal és nyáron szépen mutatnak a nem leplezett dekoltázson. Válasszon finom láncos nyakéket vagy egy egyszerű láncot. Annak érdekében, hogy az egyes ékszerek kiemelkedhessenek, különböző hosszúságúaknak kell lenniük, és egy lépcsőzetes zuhatagot kell létrehozniuk a rövidebbtől a hosszabbig. Ha hangsúlyosabb megjelenésre vágyik, kombinálhat egy masszív nyakláncot finom láncokkal, vagy felkeltheti a figyelmet egy hangsúlyos medállal. Minél nagyobb és markánsabb a medál, annál jobban néz ki a hosszabb láncon.

Vrstvenie_nahrdelnikyVrstvenie_nahrdelnikyVrstvenie_nahrdelnikyVrstvenie_nahrdelniky

Karkötők, karkötők, karkötők...

A nyakláncokhoz hasonlóan a rétegezéshez válasszon inkább finomabb láncos modelleket. Minden másnál elengedheti a fantáziáját. Kombinálja kedvenc színeit, és viseljen különböző szimbólumokat. Ha még csak most kezdi a halmozást, akkor egyszerűbben fogja tudni kombinálni a hasonló kialakítású karkötőket. A fantáziának azonban semmi sem szabhat határt. Különböző típusú karkötőket is választhat, különböző vastagsággal és motívumokkal, ezáltal megmutathatja a személyiségét.

Vrstvenie_naramkyVrstvenie_naramky

A gyűrűk halmozása

Egyedülálló módszer, amivel az ékszerdobozában található gyűrűkből új megjelenéseket hozhat létre. A halmozás segítségével az első ránézésre unalmasnak tűnő ékszereknek is új életet adhat, és ötletes kombinációkat hozhat létre belőlük. Halmozza a gyűrűket egy ujjon, vagy díszítse velük több ujját. A legegyszerűbb kombinálni a finom, egyenes karikagyűrű kialakítású gyűrűket az egyik ujján, vagy azokat, amelyek szépen illeszkednek egymáshoz.

Vrstvenie_prsteneVrstvenie_prsteneVrstvenie_prsteneVrstvenie_prstene

Kombinálja a fülbevalókat

Játszadozzon a fülbevalók halmozásával. Ha több lyuk van a fülében, akkor nem kell csak a finom, nem feltűnő pontokhoz ragaszkodnia. Kombinálja a különböző alakú és színű fülbevalókat. Ne féljen a lógós vagy karika fülbevalót a bedugós fülbevalókkal kombinálni. A karikákat egyedivé teheti különféle medálokkal vagy füldíszekkel, amelyeknek köszönhetően mindig eredeti benyomást fog kelteni.

Vrstvenie_nausniceVrstvenie_nausniceVrstvenie_nausniceVrstvenie_nausnice

 

Arany vagy ezüst

Nem kell ahhoz a szabályhoz tartania magát, ami szerint egyszerre csak egy színű fémet viselhet. Ez már régóta nem érvényes. Színük annál inkább kiemelkedik egy másikkal kombinálva. Akasszon fel egy arany medált egy ezüst láncra, használjon ezüst és arany nyakláncokat, vagy helyezzen különböző fémből készült gyűrűket egy ujjára, és használja ki a kontrasztok játékát. Felejtse el a sztereotípiákat, és mutassa meg, mi rejlik önben.

VrstvenieVrstvenie

Ne mindent egyszerre 

Ha úgy döntött, hogy a dekoltázsát díszíti, és a nyakláncok zuhatagát hozza létre, a többi ékszer legyen visszafogottabb. Ugyanez vonatkozik más ékszerek halmozására is. Ha minden egyes ujját gyűrűvel díszíti, jobb, ha kihagyja a karkötőt. Ebben az ékszeráradatban az egyes darabok szépsége elveszhet.

Válasszon halmozható ékszermodelleket a sofia.sk/hu webáruházban.