Kézbesítés és szállítás

Kézbesítés és szállítás

 • A munkanapokon, 12.00 óra előtt beérkezett megrendelések 24 órán belül szállítjuk (küldjük ki) tőlünk.

 • Ezután a kézbesítés az Ön választása szerint történik - a DPD futárszolgálattal (a Csomagpontra vagy a Szlovák posta (Magyar posta) biztosított első osztályú leveleként - ez egyelőre még nem elérhető) és általában a második munkanapon kézbesítik. Csomagpont esetén legfeljebb 5 munkanapon belül. A pontos dátumot és időpontot azonban nem tudjuk garantálni (minden szállítást végző cégnek megvannak a saját szállítási feltételei).
 • Ha valamelyik üzletünkben személyes átvételt választ, megerősítő e-mailt kap az üzletbe történő szállításról, és az üzletbe történő szállítás után telefonon kapcsolatba lépünk Önnel.
 • Kivételes esetekben (különösen az ünnepek alatt vagy rossz idő esetén) lehetséges, hogy a szállítás 1-2 nappal tovább tart.
 • Az akciók, jutányos ajánlatok és a karácsony előtti időszakban (november 25-től) a szállítás akár 5 nappal is meghosszabbodhat.
 • Az adott futárszolgálat futárja tájékoztatni fogja önt a szállítás pontos időpontjáról.

Áruk szállítási és csomagolási díjai

 • 10 000 HUF felett történő vásárlás esetén az árut ingyenesen kiszállítjuk.

 • 9 999 HUF-ig terjedő vásárlások esetén a szállítási költség 1 500 HUF.
 • Utánvétes fizetés esetén 490 Ft kerül felszámolásra.
 • A bankkártyával történő fizetés ingyenes.
 • A banki átutalással történő fizetés esetén a bank kezelési kötlséget számol fel.

További információk a futárszolgálathoz:

Az áru munkanapokon a megrendelés napján (ha 12:00 óráig felvesszük azt) vagy a következő napon kerül kiküldésre, és a futár közvetlenül önnek fogja kézbesíteni azt a megadott címre, a küldemény feladásától számított 1-2 munkanapon belül.

További információk a Csomagponthoz:

A küldeményt az Csomagpont kirendeltségen veheti át, amint e-mailt vagy SMS-t kap, amely arról tájékoztatja, hogy a küldemény készen áll a felvételre. Az üzenet tartalmazza a küldemény átvételéhez szükséges jelszót is. Az e-mail egy linket is tartalmaz az átvevőhely oldalára, amely részletes információkat tartalmaz az átvételi pontról - cím, térkép, nyitvatartási idő, fizetési információk és az eljutás módja. Az átvételi pontok listája az év folyamán változhat az egyes átvétei pontok leterheltségének függvényében, ami azt jelenti, hogy ha egy átvételi pont túlzsúfolt, akkor ideiglenesen nem lehet kiválasztani (nem találja meg a kínálatban).

 Fizetés módja:

 1. Banki átutalás – a forintban történő fizetéssel kapcsolatos információkat e-mailben küldjük el, miközben a fizetés a szlovák számlánkon keresztül történik (tehát külföldi utalásként megy végbe). Az árakat nem az árfolyam szerint változtatjuk, hanem érvényes magyar árlistát használunk. (A forintban szereplő árak minden termék mellett fel vannak tüntetve.)
 2. Kártyás fizetés – ebben az esetben a jelenlegi árfolyam alapján az ár euróra van átalakítva.
 3. Utánvétes fizetés – fizetés készpénzben a futárnak (díj 490 Ft)