Miért a Sofia?

Megbízható cég vagyunk

Közel 30 éve itt vagyunk az Ön számára

A SOFIA nagy hagyományokkal és jó hírnévvel rendelkező cég. Ezt bizonyítja az elégedett vásárlók száma, akik szívesen visszatérnek hozzánk. Stabil bázisunknak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy eltűnünk, és ékszerei minőségi szolgáltatás nélkül maradnak.

19 üzlet által támogatott webáruház

15 SOFIA üzlet, PRIME TIME óraszaküzlet, WEDDING esküvői ékszerüzlet és 4 PANDORA márkabolt. Megtalálhatja nálunk a saját kollekcióinkat ezüst és arany SOFIA ékszerekből, órák széles választékát és számos népszerű világmárka ékszereit.

Garantáljuk az ezüst és az arany finomságát

Minden ékszerünk a legkiválóbb minőségű 925/1000 jelölésű sterling ezüstből, 14 karátos (585/1000) vagy 18 karátos (750/1000) aranyból készült, és átestek a Szlovák Köztársaság Fémjelzési hivatalának ellenőrzésén.

Saját szervizünk van

Műhelyünkben minden ezüst vagy arany ékszert az ötvösünk javít, vagy módosít. Nem kell mást tennie, mint bevinni bármelyik SOFIA üzletbe, vagy az INFOVONALON a +36 21 2525225 telefonszámon vagy az info@szofia.hu e-mail címen az ügyfélszolgálattal egyeztetve elküldeni a címünkre.

Mi vagyunk a legnagyobb PANDORA viszonteladók Szlovákiában

Hivatalos viszonteladó

A SOFIA a PANDORA márkájú ékszerek hivatalos forgalmazója már a 2009-es szlovákiai piacra lépése óta. Biztos lehet benne, hogy eredeti ékszereket vásárol teljes, márkás csomagolásban, eredetiségi tanúsítvánnyal. Nálunk megtalálja a teljes PANDORA készletet (www.Pandora.net).

PANDORA ékszerüzletek

A márka széles választékát és képzett személyzetét megtalálja a magyarországi Miskolcon és Nyíregyházán található standokon, a pozsonyi (Bratislava) SOFIA üzletben a Bory Mallban, valamint a PANDORA standokon az OC Korzo Prievidzában és az OC Zemplín Michalovcében. 

SZOFIA.hu webáruház

Gyors szállítás

A webáruházunkban található áruk nagy része raktáron van. A szállítást 2-3 munkanapon belül tudjuk garantálni. Kivételes esetekben (főleg ünnepek és rossz idő esetén) a szállítás 1-2 nappal meghosszabbodhat. Ha még gyorsabb szállításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy eleget tegyünk a kérésének.

Személyes megközelítés

Filozófiánk az, hogy megfeleljünk az ügyfelek igényeinek. Ezért ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal bármilyen kérdés vagy kérés esetén. A kedves kollégáinkkal fog kommunikálni, akik szívesen adnak tanácsot, és egyeztethet velük az egyéni megközelítést illetően.

Árurendelési lehetőség

Talált valamit a PANDORA oldalon, ami jelenleg nem szerepel a kínálatunkban, vagy elfogyott? Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal. Néhány válogatott ékszer a webáruházunkban is megrendelhető: a THOMAS SABO márka választékának egy része, kiválasztott gyémánt eljegyzési gyűrűk és karikagyűrűk.

Ügyfélszolgálat

Minden munkanapon 8:00 és 16:00 óra között vagyunk elérhetőek magyar nyelven, minden nap 08:00 és 21:00 óra között pedig angol nyelven vagyunk elérhetőek. Elérhet minket a +36 21 25 25 225 Infovonalon magyar nyelven, a +421 903 93 93 93-as Infovonalon angol nyelven, az info@szofia.hu e-mail címen vagy az online chaten.

Csomagolás és szállítás

Ékszerei az eredeti márkás csomagolásban érkeznek Önhöz. Az ékszerek díszcsomagolása INGYENES.

10 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES. 10 000 Ft-ig terjedő vásárlások esetén a szállítási költség 1050 HUF (Csomagpont) vagy 1 500 HUF (DPD futárszolgálat). A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki Önnek, vagy átveheti a Packeta csomagküldő szolgálat átvételi pontján.

Személyes átvételre is van lehetőség bármelyik SOFIA üzletben, Szlovákiában. A személyes átvétel ingyenes.

30 napon belül meggondolhatja magát

A küldemény kézhezvételétől számítva legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére az áru cseréjére. 14 napon belül igényelheti a visszaküldést. A visszaküldés és csere csak a nem használt és sértetlen ékszerekre vonatkozik. További információkat a Visszaküldés és csere menüpontban talál.

SZOFIA
Rajka 
Béke u. 4.
9224 
Magyarország