Miért a Sofia?

Mi vagyunk a legnagyobb PANDORA értékesítők Szlovákiában

A SOFIA a PANDORA ékszerek hivatalos forgalmazója Szlovákiában. Amióta 2009-ben megjelent a szlovák piacon, értékesítjük a Pandorát.

Specializálódott PANDORA márkaboltot működtetünk

Itt megtalálja ennek a márkának az összes kollekcióját, és természetesen a képzett személyzet sem hiányozhat. A Pandora üzlet a pozsonyi (Szlovákia) Auparkban, a földszinten található.

ÜZLETEKKEL TÁMOGATOTT E-SHOP

Az e-shopunkat 13 SOFIA üzlet és 1 PANDORA márkabolt támogatja. A PANDORA ékszerek legnagyobb raktára áll a rendelkezésünkre. Megtekintheti, kipróbálhatja és kicserélheti az árut a SOFIA üzletekben.

GYORS SZÁLLÍTÁS

Az e-shopunkban található áru raktáron van. Ezért 2-3 munkanapon belül garantálhatjuk a gyors szállítást. Ha még gyorsabb szállításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi előnyben részesítjük önt.

SZEMÉLYES HOZZÁÁLLÁS MINDEN MEGRENDELÉSHEZ

Támaszkodhat ügyfélszolgálatunkra, filozófiánk az, hogy megfeleljünk az ügyfeleink igényeinek. Hívja az INFOVONALAT a +36 21 2525225 telefonszámon, és egyeztesse az egyedi eljárást. Egy "élő emberrel" fog beszélni.

ÁRU MEGRENDELÉSÉNEK LEHETŐSÉGE

Talált valamit a PANDORA weboldalán, ami jelenleg nem szerepel a kínálatunkban, vagy már elfogyott? Hívjon minket az INFOVONALON a +36 21 2525225 telefonszámon, vagy írjon az infohu@sofia.sk címre, és mi megrendeljük az árut.

Megbízható cég vagyunk, 14 üzlettel, ami garantálja az ékszerek és a szolgáltatás minőségét

  • Több mint 25 éve itt vagyunk az Ön számára

    A SOFIA nagy hagyományokkal és jó, stabil üzleti hírnévvel rendelkező vállalat. Több ezer elégedett vásárlónk van. Nem kell attól tartania, hogy fél év múlva eltűnünk, és senki sem dolgozza fel a reklamációját. Az e-shopot 16 üzlet támogatja, a PANDORA ékszerek legnagyobb raktára áll a rendelkezésünkre. A SOFIA üzletekben megnézheti, kipróbálhatja és kicserélheti az árut... Garancia és jótállás utáni szerviz esetén is felveheti a kapcsolatot az üzletekkel.

  • Garantált finomságú ezüst

    A SOFIA e-shop összes ezüst ékszere a legmagasabb minőségű 925/1000 ezüstérméből készül, és nem tartalmaznak nikkelt. Átestek a Szlovák Köztársaság fémjelző hivatalának ellenőrzésén. Garantáljuk finomságukat és minőségüket.

  • Saját szervizünk van

    Műhelyünkben az aranyművesünk minden ezüst ékszert megjavít/beállít. Csak annyit kell tennie, hogy elhozza/elküldi a SOFIA üzlet címére, Obchodná ul. Pozsony, Szlovákia. INGYENES kiigazításokat biztosítunk a vásárlástól számított 30 napon belül. A 2 évig tartó garanciális javítások szintén ingyenesek.

INGYENES szállítás és csomagolás

Az ékszerek ajándékcsomagolása INGYENES. Az ékszerei gyönyörű és minőségi csomagolásban érkeznek.

A szállítás egész Magyarország területén INGYENES, ha 10 000 forint felett vásárol, egyébként a kiszállítási díj 1 500 forint. Választhatja a postát vagy a DPD futárt. Lehetősége van a személyes átvételre is az üzleteink valamelyikében, Szlovákiában. A személyes átvétel INGYENES.

A webshopunkban található áru raktáron van. Ezért garantálhatjuk a gyors szállítást 2-4 munkanapon belül. Ha még gyorsabb szállításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi előnyben részesítjük önt.

Hívja az INFOVONALAT a +36 21 2525225 telefonszámon.

30 napon belül meggondolhatja magát

A szállítmány kézhezvételétől számított 30 nap áll a rendelkezésére az áru cseréjére. Küldje el nekünk az árut biztosított levélben postán a címünkre. Vagy használja bármelyik SOFIA üzletben a csere opciót, ebben az esetben kérjük, előzetesen egyezzen meg a cseréről az INFOVONALON - ellenőrizni fogjuk az áruk elérhetőségét a boltban és tájékoztatjuk a személyzetet.

Az áru visszaküldését 14 napon belül igényelheti az áru visszaküldésével, vagy személyes átvétel esetén az áruházba történő visszaküldéssel. Küldje el az árut biztosított szállítmányként a címünkre.

SOFIA Jewelry
Čajkovského 4
811 04 Bratislava
Slovakia