Ragyogjon a bálon

Sofia_Zaziarte-na-plese

A báli szezon az év egyik legrangosabb időszaka. A hölgyek estélyi ruhát viselnek, és a tökéletes megjelenésük része a tökéletes frizura mellett a megfelelően megválasztott kiegészítő és ékszer is. Vessünk egy pillantást a báli ékszerekre, amelyek sztárrá varázsolják önt.

Ne kövesse el ezt a hibát

A báli ruhák gyönyörű benyomását kiegészítik a harmonizáló ékszerek és kiegészítők, amelyek kihangsúlyozzák viselőjük szépségét. Kerülje a túl kontrasztos színeket és anyagokat, hogy ne vonja el a figyelmet egy hangsúlyos elem a teljes egészről. Sminkeléskor fogadjon a természetes megjelenésre, esetleg csak egy hangsúlyosabb, a bőr tónusának megfelelő rúzst vigyen fel.

Hangsúlyosabb, de elegáns

A nyaklánc domináns darab lehet a mélyen dekoltált ruhákon, de az egyszerű kivitelezésű ruhákon is. Nem kell túlzásba esni, és ha masszívabb nyakláncot választ, a többi ékszert otthon hagyhatja. A finom bedugós fülbevalók és még egy hangsúlyosabb gyűrű is alkalmas lehet, így az összbenyomás nem tűnik túldíszítettnek.

Thomas-Sabo-nahrdelnikSofia-strieborny-nahrdelnikSofia-perlovy-nahrdelnikThomas-Sabo-nahrdelnik

Díszítse a kezét

Az ünnepi ruhát kiegészítheti egy figyelemfelkeltő karkötővel, ami fő szerepet játszik a kiegészítők között. Ha hosszú ujjú ruhája van, javasoljuk, hogy hagyja ki a karkötőt, és díszítse a dekoltázsát, vagy nyúljon a markánsabb lógós fülbevalók után.

Sofia-strieborny-naramokSofia-strieborny-naramokSofia-strieborny-naramokThomas-Sabo-naramok

Olyan alkalmakkor, mint amilyen a bál is, tanácsos nem kombinálni több karkötőt, hanem egy igazán effektív és elegáns darabot kell választani. Ugyanez a szabály vonatkozik a gyűrűkre is. Ügyeljen arra, hogy a dizájnja összhangban legyen a többi ékszerrel.

.

Fogadjon a kasszikusokra

A gyöngy remek választás a hagyományos ékszerek közül. A dekoltázst gyönyörűen díszítik a gyöngy nyakékek. Nyúlhat az egyszerű gyöngysor után, vagy az egyszerű ruhák esetében a hangsúlyosabb gyöngyökkel és cirkóniákkal díszített ezüst nyakláncok után.

Sofia-perlovy-nahrdelnikSofia-perlovy-nahrdelnikSofia-strieborny-nahrdelnikSofia-strieborny-nahrdelnik

A gyöngynek fülbevaló formájában is van helye a bálon. A gyöngy bedugós fülbevaló kiemeli a nőiességét és finomságát. A hangsúlyosabb lógós gyöngy fülbevaló a kontyba fogott hajhoz is remekül passzol. Ne feledje, hogy a kevesebb több.

Sofia-perlove-nausniceSofia-perlove-nausniceSofia-perlove-nausniceSofia-perlove-nausnice

Ha nem tudja, melyik ékszert válassza, fogadjon a gyöngyökre. A gyöngyök minden nőnek jól állnak, kortól függetlenül, és a nemességük kiválóan alkalmas különleges eseményekre. Ráadásul időtlen szépségük nem fog eltűnni, ezért nem csak egy alkalomra használhatja fel őket.

Ezüst visszaverődésekbe öltözve

Jobban szereti az ezüst hűvös fényét? A báli ruhákhoz leginkább a különféle tükröződésekben játszó, lógós cirkóniás fülbevalók a legalkalmasabbak. Az ilyen típusú fülbevalót azok a hölgyek választják, akiknek kontyba van fésülve a hajuk, amikor is a leginkább kiemelkednek, és kihangsúlyozzák a nyakat és a dekoltázst.

Sofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausnice

Ha ezüst lógós fülbevalók után nyúl, nem lesz szüksége más hangsúlyos ékszerre. Kiegészítheti őket egy szintén ezüstből készült gyűrűvel.

Sofia-strieborny-prstenSofia-strieborny-prstenSofia-strieborny-prstenSofia-strieborny-prsten

Kísérletezzen, de csak visszafogottan

Ha azok közé a nők közé tartozik, akik egyszerű és egyszínű ruhákat viselnek a bálon, annak érdekében, hogy kiegészítőkkel vonzzák magukra a figyelmet, remek tippünk van az ön számára. Az ólomüveg fülbevalók egy kis extravaganciát viselnek magukban. Ha megfelelően kombinálja a báli ruhájával, azzal biztosan elbűvöli a jelenlévő vendégeket.

Sofia-vitrazove-nausniceSofia-vitrazove-nausniceSofia-vitrazove-nausniceSofia-vitrazove-nausnice

Ólomüveg fülbevalók esetében javasoljuk, hogy finom sminket válasszon, ami nem fog túlzásnak tűnni, és hagyja, hogy a színes ólomüvegeket kiemelkedjenek.

  Készüljön fel velünk a bálra a sofia.sk/hu webáruházban való vásárlással