Visszaküldés és csere

Visszaküldés és csere

A szállítmány kézhezvételétől számított 30 nap áll a rendelkezésére az áru cseréjére (nem vonatkozik azokra az árukra, amelyeket november 1-jétől vásároltak, ahol a csereidő meghosszabbodik).

Küldje el nekünk az árut a vásárlási bizonylattal és a kitöltött kísérő dokumentummal együtt (a táskát, a tanúsítványt és a garancialevelet nem kell elküldeni, a többszörös szállítással csak elértéktelenednek) egy biztosított levélben POSTÁN a következő címre:

SZOFIA
Rajka
Béke u. 4.
9224
Magyarország

A megadott címre küldött cseréket 10 munkanapon belül feldolgozzuk. A küldemény maximális mérete: A4.

A küldemény átvételéről nem tájékoztatjuk az ügyfeleket (javasoljuk a küldemény nyomon követését a csomagkövetési szám alapján). Értesítő e-mailt kap, amikor elküldjük a csomagot. Nem vagyunk felelősek a küldemény kézbesítésének elmulasztásáért, valamint a küldemény átvételének elmulasztásáért a tárolt szállítmányra vonatkozó értesítés kézbesítésének hiánya miatt. Amennyiben úgy találta, hogy a küldemény a postán van tárolva, kérjük, mielőbb lépjen velünk kapcsolatba, és küldje el a visszaküldött csomag számát.

Kivételt képeznek a szerződéstől való elállás lehetősége alól a kifejezetten egy fogyasztónak szánt termékek. Ez lehet például egy ékszer, amelyet valamilyen módon átalakítanak az ügyfél számára - például gravírozással, a szokványos méret, szélesség stb. beállításával. Az ilyen termékeket egyértelműen csak egy adott vásárlónak szánják, ezért az ügyfél nem tudja azokat kicserélni.

Az akciós termékek esetében az akció leteltét követően a vásárló elveszíti a kedvezményhez való jogát.

A termékcserére vonatkozó kísérő dokumentum ITT letölthető (csatolni kell a szállítmányhoz, akár nyomtatott, akár kézzel írt formában!)

Felhívjuk figyelmét arra is, hogy nem javasoljuk a Pandora ékszerek Pandora dobozokban történő tárolását (a ragasztó hatására az ékszerek gyorsan oxidálódnak) - ideális, ha az ékszereket műanyag zacskóban tároljuk, és közvetlenül karácsony előtt helyezzük a dobozba.

 

Termék visszaküldése

A visszaküldés a küldemény átvételétől számított 14 napon belül lehetséges.

A termék visszaküldését úgy igényelheti, hogy a terméket a vásárlási bizonylattal és a kitöltött kísérő dokumentummal együtt visszaküldi a címünkre (nem az üzletekben). Küldje el a terméket egy biztosított levélben POSTÁN keresztül a fenti címre, kísérőlevéllel együtt, feltüntetve a számlaszámát is. Ha a megrendelést online kártyás fizetéssel térítette meg, akkor a pénzt csak közvetlenül a fizető számlájára lehet visszaküldeni.

A küldemény átvételéről nem tájékoztatjuk az ügyfeleket (javasoljuk a küldemény nyomon követését a csomagkövetési szám alapján).

Több ékszer vásárlásához kötött promóciók (3 + 1 ingyenes, 4 + 1 ingyenes, 1 + 1 féláron stb.) esetén is lehetőség van a termék visszaküldésére, ha a teljes megrendelést visszaküldi.

A megrendelés egy részének visszaküldése esetén a kedvezményt átszámoljuk azokra az árukra, amelyek a visszaküldés után a megrendelésben maradnak. Ugyanakkor, ha a visszaküldést követően az összeg 10 000 Ft alá csökken, a visszatérített összeget lecsökkentjük a kiszállítás összegével (a 10 000 Ft-ig terjedő megrendelések esetén a szállítási összeget 1 500 Ft-ban számoljuk fel).

A Tt. 102/2014. sz. a 10 § 4. bek szerint a fogyasztó felelős a termék értékének csökkenéséért, ami a termékkel való olyan kezelés következtében keletkezett, ami meghaladja a termék jellemzőinek és funkcionalitásának megállapításához szükséges bánásmód körét. A vásárlónak joga van az áru átvételét követően, a szerződéstől való elállási határidőn belül, a terméket kicsomagolni és az terméket hasonló módon kipróbálni, mint általában a hagyományos áruházakban történő vásárláskor, azaz letesztelni a terméket az áru alapvető tulajdonságainak és funkcionalitásának meghatározásához. Ha a termék elhasználódása meghaladja a termék szokásos felpróbálásának jegyeit, ill. kopás vagy sérülés jeleit mutatja, az eladó csökkentheti az ezekért a termékekért visszatérítendő összeget.

Kivételt képeznek a szerződéstől való elállás lehetősége alól a kifejezetten egy fogyasztónak szánt termékek. Ez lehet például egy ékszer, amelyet valamilyen módon módosítanak az ügyfél számára - például gravírozással, a szokványos méret, szélesség stb. beállításával. Az ilyen termékeket egyértelműen csak egy adott vásárlónak szánják, ezért az ügyfél nem tudja azokat visszaküldeni.

A visszaküldésre vonatkozó kísérő dokumentum ITT letölthető (csatolni kell a szállítmányhoz, akár nyomtatott, akár kézzel írt formában!)

Csere és visszaküldés esetén használja a levelezési címünket (a küldeményeket postán küldje, ne futárral vagy Packetával):

SZOFIA
Rajka
Béke u. 4.
9224
Magyarország

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk: +36 21 2525225 vagy info@szofia.hu