A nyár ékszerei

Letne-trendy-2019

A meleg napsugarak arannyal színezik bőrünket, és inspirálnak minket arra, hogy merészebb és színesebb outfitek után nyúljunk. A nyári hónapokban teljes mértékben élvezzük az anyagok könnyedségét és a felfedett bőrt, ami a különféle ékszerekkel való díszítés terévé válik. A hidegebb hónapokat uraló finom darabokat észrevehetőbb darabokra cseréljük, de különösen szeretünk több ékszert kombinálni. Közelebbről megvizsgáljuk azokat a kombinációkat, amelyek felfrissítik a nyári megjelenését.

Kiemelkednek a napbarnította bőrön

Minden arany vagy aranyozott ékszer egyértelműen a nyári szezon univerzális kiegészítőjévé válik. A fém, ami régóta a gazdagsághoz és a luxushoz kapcsolódik, egyaránt alkalmas elegáns ruhákkal való kombinálásra, a "kis fekete" vagy a fehér ruhák kortalan klasszikusaival.

Nyúlhat a finom nyakláncok után, amelyeket különféle hosszúságban halmozhat, és biztosan felkelti a figyelmet a több karkötővel vagy gyűrűvel. A továbbra is aktuális trend a minőségi arany órák és fülbevalók. Csak önön múlik, hogy sima kivitelezést, vagy kövekkel díszített ékszereket választ - mindkét változat nagyon stílusos és jó összhangban van a napbarnította bőrrel.

 Thomas-Sabo-nausniceSofia-zlaty-nahrdelnikSofia-zlate-nausniceSofia-zlate-nausnice

Engelsrufer-naramokTrussardi-hodinkySofia-zlaty-prstenOlivia-Burton-hodinky

A "kevesebb több" már nem érvényes

Legalábbis nem azokban a nyári trendekben, amelyek inspirálnak minket különböző ékszerek kombinálására, nyakláncok, karkötők vagy akár gyűrűk és fülbevalók halmozására. A maxiruhák és a crop-top outfitek hangsúlyos kiegészítőket érdemelnek. A masszivitás hatását több ékszer halmozásával érhetjük el, amelyekkel elérheti a kívánt megjelenést, de megőrizzük az elegancia és a könnyedség benyomását.

A gyűrűk halmozásakor az elegáns outfitekhez javasoljuk egy szabály betartását, vagyis a vékonyabb gyűrűket legfeljebb két hangúlyosabb darabbal kombinálja. Ha azonban fesztiválra készül, akkor nem lehet túlzásba vinni, még akkor sem, ha néhány hangsúlyosabb gyűrű lesz az ujjain – bátran vágjon bele!

Sofia-strieborny-prstenPandora-shine-nausniceThomas-Sabo-nahrdelnikMorellato-naramok

Sofia-Charmie-Strom-zivotaSofia-CharmieSofia-Charmie-Macka

 Az ideális kiegészítő, ami más karkötőkkel vagy órákkal kombinálható, az acél szimbolikus karkötők, amelyeket a minőségi kivitelezés és a hosszú élettartam jellemez. Ha feltűnő és játékos motívumokra vágyik, mindenképpen a Charmie karkötők után nyúljon, és alkosson egy ékszert pontosan az elképzeléseinek megfelelően.

Brosway-naramokBrosway-naramokBrosway-naramokBrosway-naramok

Virágozzon ki ékszerekkel

Az ékszerek központi nyári témája a virágok és az ébredő természet motívumai, amelyek változatos színekkel varázsolnak el bennünket. A tervezők ezeket a motívumokat a ruha anyagára is átviszik, a fehér árnyalatok széles választékával, a pasztelltől a mélyvörösig, a zöldig vagy a ciklámenig. A ruhák megfelelő kiegészítői az ékszerek, amelyeken a ruhán ábrázolt elem található, vagy azonos színárnyalat használata. Az óra díszített számlapjai jól passzolnak a nyári ruhához. Alkalmasak a színes óraszíjjal ellátott órák is, amelyek a ruhához hasonló árnyalatban vannak, vagy kellemes kontrasztot hoznak létre a szem számára.

 

Sofia-zlate-nausniceOlivia-Burton-hodinkySofia-strieborny-naramokOlivia-Burton-hodinky

A nyár forró trendje az ólomüveg fülbevaló. Az ötletességének és színének köszönhetően nincs szüksége más ékszerre. A fehér ruhák felfrissítik az összes színváltozatot, miközben az egyes színváltozatokat kombinálhatja az azonos színű outfitekkel. Biztosan mindenkit el fog bűvölni az utcán, egy fesztiválon vagy akár a munkahelyén, mivel az ólomüveg fülbevalók a hangsúlyosabb dizájn ellenére is elegánsak és visszafogott benyomást keltenek.

 

Sofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausnice

A forró napok forró trendjei

Imádjuk a nyarat és a nyári fesztiválokat, de mit vigyünk magunkkal megfelelő kiegészítőként? Rendkívül népszerűek a szimbolikus ékszerek és a boho stílusú ékszerek, amelyeket különböző világfesztiválok fotóin is láthatunk. Leggyakrabban a fiatal nők a már említett maxiruhákba vagy rövidnadrágba és crop-topba vannak öltözve.

A boho stílus már több éve a nyári napok megjelenésével kerül előtérbe. Az égi motívumok, például a csillagok, a hold és a nap szimbólumai is a nyári ékszerek kínálatának alapdarabjai. A legszebben kidolgozott szimbolikus ékszerek között egyértelműen a Thomas Sabo márka műhelyének ékszerei találhatók. A Thomas Sabo kollekcióban a formák pontos kidolgozása mellett gyönyörű színkombinációkat is találunk, amelyek kész műalkotásokat alkotnak az ékszerekből.

Thomas-Sabo-nausniceThomas-Sabo-privesokThomas-Sabo-privesokThomas-Sabo-naramok

Különösen népszerűek a természetes kövekből készült karkötők, amelyek esztétikai funkciójuk mellett a kő típusától függően más, mélyebb jelentéssel is bírnak. Ezt a fajta ékszert kiválaszthatja a szín vagy a hatás szerint, amelyet az adott kő elhoz önnek. A természetes kövekből készült karkötőket bármilyen outfithez viselheti, mert nem annyira az a lényeg, hogy harmonizáljon a ruhával, hanem inkább az érzés, amit elhoznak önnek.

Sofia-naramok-z-polodrahokamovThomas-Sabo-naramokEngelsrufer-naramokSofia-naramok-z-polodrahokamov

Hisszük, hogy a nyarat teljes mértékben élvezni fogja az ékszerekkel, amelyeket megtalálhat az üzleteinkben és a sofia.sk/hu webáruházban