Adjon ékszert ajándékba Valentin-napra

Sofia_Darujte-na-Valentina-sperk

A Valentin szóval kapcsolatban mindenki fejében más kép rajzólódik ki. Egyesek romantikus vacsorát képzelnek el egy étteremben, mások egy kényelmes mackónadrágos estét egy pohár jó bor mellett. Bárhogy is legyen, ezen a napon nem csak szeretetet akarunk adni. Az ékszer tehát ideális ajándék nemcsak nőknek, hanem az erősebb feleinknek is.

Mondja el szívvel

A szív a szerelem szimbóluma, ezért ideális ajándék ezen a napon. Tehát, ha nem tud több ezer ékszer között dönteni, fogadjon a szív motívumra. Egy egyszerű ékszer érzelmeket fog kifejezni az ön nevében, és emlékezteti a megajándékozott személyt a szeretetére. Választhat praktikus bedugós fülbevalók vagy finom láncos medál közül. Ha a kedvese szereti a karkötőket, ne essen kétségbe. A BROSWAY és a SOFIA márkák kínálatában gyönyörű karkötőket talál, szerelmi motívummal. Csak annyit kell tennie, hogy kiválassza a fém színét, amelyet a leginkább szeret viselni.

Sofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausniceBrosway-naramokSofia-strieborny-privesok

Klasszikus arany

Ajándékozzon értéket, ajándékozzon arany ékszert. Természetesen nem számít az ékszer ára. Ha szerelemből adják, akkor mindig fontos lesz számára. Az arany tartósságának köszönhetően azonban az új tulajdonos sok éven át élvezheti. Választhat univerzális bedugós fülbevalók vagy arany medálok közül. A finom aranygyűrű, amely tökéletesen illeszkedik egy eljegyzési gyűrűhöz vagy a karikagyűrűhöz, szép emlékeztője az ígéretnek, amit tett. A SOFIA webáruházban minőségi modelleket talál sárga-, de fehér- vagy rózsaszín aranyból is.

Sofia-zlate-nausniceSofia-zlate-nausniceSofia-zlaty-privesokSofia-zlaty-prsten

Egyedi gyöngyök

Ahogy a gyöngy szépsége sem öregszik, az igazi szerelem sem öregszik. Tehát lepje meg őt minőségi gyöngy fülbevalóval vagy fülbevalóból és medálból álló gyöngy szettel. Választhat ezüst, valamint arany modellek közül is, attól függően, hogy melyik fém tetszik a hölgynek.

Sofia-perlove-nausniceSofia-perlovy-privesokSofia-perlove-nausniceSofia-zlaty-perlovy-privesok

Szimbolikus ékszer

A szív túl sok az ön számára? Válasszon más, mégis gyönyörű szimbolikus ékszerek közül. Fejezze ki az örök szerelmez a végtelenség szimbólumával. Kívánjon szerencsét négylevelű lóherével és patkóval, esetleg adjon ajándékba egy védőangyalt. A természet szerelmeseinek itt vannak a virágmotívumok, de a népszerű életfa is.

Sofia-zlate-nausniceSofia-strieborne-nausniceSofia-strieborny-nahrdelnikSofia-strieborny-naramok

Eljegyzés Valentin-napon

Ha úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy két életet egyesítsen, ne habozzon. Ennek a napnak a romantikus hangulata csak fokozza az eljegyzés élményét. Készítse elő neki a legszebb napot, amelyet egy lánykéréssel és egy tökéletes eljegyzési gyűrűvel tetőz be.

Sofia-zasnubny-prstenSofia-zasnubny-prstenSofia-zasnubny-prstenSofia-zasnubny-prsten

Ne feledkezzünk meg a férfiakról sem

Természetesen a férfiak is megérdemelnek egy eredeti ajándékot. Adjon neki ajándékba egy stílusos kiegészítőt. Ha a kedvese a praktikus ajándékokat részesíti előnyben, nyúljon a karórák után. A férfi ékszerek azonban már régen nem csak az órákból állnak. Választhat acél vagy bőr karkötők közül is a FRED BENNETT, a SECTOR vagy a POLICE márkáktól.

Thomas-Sabo-naramokFred-Bennett-naramokCitizen-hodinkyDiesel-hodinky

További inspirációkat találhat a sofia.sk/hu webáruházban