Ajándék Anyák napjára

Den-matiek

Talán nincsenek szavak az anya és a gyermek közötti szeretet kifejezésére. Anya életet adott nekünk, a legértékesebb dolgot, amit csak lehet. Becsüljük meg a ritka és gyönyörű köteléket, az anyukák végtelen odaadását és a szeretetteljes ölelésüket. Az anyák napja egy különleges alkalom, amikor másként köszönheti meg anyjának, mint egy szokásos napon. A kedves szavak és ölelések mellett adjon neki valamit, ami emlékeztetni fogja őt a szeretetére.

Köszönje meg arany ékszerrel

Szebb ajándékot nem is találhatnánk, mint amit anyukánk adott nekünk. Próbáljunk meg legalább egy kicsit közel kerülni hozzá, és értékes arany ékszerekkel kedveskedni neki. Sok kultúrában az arany a boldogságot, a jólétet és különösen a tartós kapcsolatokat szimbolizálja. Az arany színét édesanyja ízléséhez megfelelően igazítsa – választhat a klasszikus sárga, de a fehér és az egyre népszerűbb rózsaszín közül is.

Sofia-zlaty-privesokSofia-zlate-nausniceSofia-zlaty-naramokSofia-zlaty-nahrdelnik

Egyedi gyöngyök

A kagylók, amelyekben a gyöngyök születnek, formálják végső megjelenésüket és tulajdonságukat úgy, ahogyan anyáink is teszik. A finom és elegáns gyöngy olyan ékszer, ami  minden nőnek jól áll, és alkalmas minden eseményre. A természetes gyöngy mindig egyedi. Soha nem talál két tökéletesen egyformát. Ajándékozzon időtlen ékszereket gyöngy fülbevalók vagy medál formájában, és mutassa meg édesanyjának, hogy egyedi és értékes az ön számára.

Sofia-perlove-nausniceSofia-perlovy-privesokSofia-perlove-nausniceSofia-perlovy-nahrdelnik

Mondja el szimbólumokkal

Vannak olyan érzések, amelyeket nehéz szavakkal kifejezni. Mondja el neki jelképekkel. Válasszon egy fát, amely a családot és az ősökkel való kapcsolatot szimbolizálja. Fejezze ki szeretetét a szívecskével, vagy ajándékozzon neki angyalszárnyakat. A szimbolikus védelmező állandóan az édesanyjával lesz.

Sofia-zlaty-privesokSofia-strieborne-nausniceBrosway-naramokSofia-zlaty-nahrdelnik

Medailonok

Nyúljon a klasszikus ezüst kinyitható medál után, amelyekbe könnyedén beilleszthet egy fényképet. Ez az ékszer az édesanyja számára így még értékesebbé válik. Választhat zárt ASTRA medalionokat is. Aprólékosan kidolgozott motívumokkal és szikrázó cirkóniákkal vannak tele, amelyek szabadon mozognak a medálban.

Astra-nahrdelnikSofia-strieborny-medailonSofia-strieborny-medailonAstra-nahrdelnik

Praktikus szettek

Vannak nők, akik inkább ékszereik tökéletes harmóniáját részesítik előnyben. Az anyukája szereti a praktikus darabokat? A tökéletes harmóniát létrehozó fülbevalók és medálok összehangolása időt takarít meg édesanyjának, és nem kell azon gondolkodnia, hogy mivel lenne összhangban az ajándékba kapott ékszer.

Sofia-strieborny-setPandora-strieborny-setSofia-strieborny-set

További inspirációkat találhat a szép ajándékokhoz a sofia.sk/hu oldalon

Reméljük, hogy segítettünk önnek kiválasztani az édesanyja számára megfelelő ékszert. És ne feledje, a szeretete és a figyelme a legnagyobb és legszebb ajándék, amelyet neki adhat.