Blog

detske-nausnice9. 11. 2021

Hogyan válasszunk gyermek fülbevalót?

A gyermek ékszerekkel kapcsolatban sokkal körültekintőbbek vagyunk, mint a női fülbevalók vásárlása során. A megnövekedett biztonsági igény miatt, ami nemcsak a rögzítést, hanem magát az anyagot is magába foglalja. Ezért szeretnénk tanácsot adni, hogyan válasszon fülbevalót a kis hercegnőjének.

OLVASS TOVÁBB>

ekszerek-eskuvoi-vendegeknek9. 8. 2021

Ékszerek esküvői vendégeknek

Ünnepélyes ruhák, tánc és szórakozás. Ez jut rögtön eszünkbe, ha egy esküvői meghívó kerül a kezünkbe. Egy kivételes eseményhez azonban nemcsak megfelelő ruházatra, hanem kiegészítőkre is szükség van. Ami az ékszereket illeti, egy esküvő ideális lehetőség a ragyogásra.

OLVASS TOVÁBB>

vizual-zakladne-sperky25. 6. 2021

Alap ékszerek

Ugyanúgy, mint ahogy a szekrényünkből, úgy az ékszerdobozunkból sem hiányozhatnak az alapvető és jól kombinálható darabok, amelyeket sohasem hagynak cserben. Legyen mindig készen egy üzleti találkozóra, egy családi ünnepségre vagy egy esti bulira a barátnőkkel.

Olvass tovább>

3. 6. 2021o-diamantoch

A gyémántokról

Minden gyémánt sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meghatározzák az értékét. Az Amerikai Gemológiai Intézet (GIA) kidolgozta a 4C néven ismert, világszerte elfogadott minőségértékelési szabványt. Nézze meg, mit rejt ez a megjelölés.

Olvass tovább>

o-zasnubnych-prstenoch1. 6. 2021

Az eljegyzési gyűrűkről

Az eljegyzés napja mindkét fél számára felejthetetlen kell legyen. Az életük új szakaszába lépnek, és ezért az eljegyzési gyűrű, ennek az eseménynek az ékköve, nem csak egy hétköznapi ajándék.

Ezért összekészítettünk néhány hasznos információt önöknek, kedves uraim, amelyek segítenek a kiválasztásban.

Olvass tovább>

Tipy-na-valentinske-darceky

9. 2. 2021

Valentin-napi ajándék ötletek

Rohamosan közeleg a szerelmesek ünnepe. Gondolkozott már azon, hogy mivel lepje meg kedvesét? Egy gyertyafényes vacsora, egy csokor rózsa vagy egy esti séta a városban. Gondoljon egy kedves ajándékra is, ami a szerelmükre fogja őt emlékeztetni. Az ékszereket mintha csak erre alkották volna meg.

OLVASS TOVÁBB >

ako-vrstvit-sperky

23. 9. 2020

Hogyan rétegezzük az ékszereket?

Az ékszerek halmozása forró trend. Biztosan sok olyan nővel találkozott már, aki megkedvelte ezt a trendet. A ruházathoz hasonlóan a kiegészítők különböző rétegeivel is mindig új megjelenést kap. Ha finom ékszereket kombinál, akkor nem kell aggódnia, hogy túlzásba viszi azt.

OLVASS TOVÁBB >

tipy-na-darcek-k-promociam

25. 6. 2020

Ajándéktippek diplomaosztóra

Sok fiatal jelentős mérföldkő előtt áll ebben az időszakban. Gyakran igényes, kemény munkával, ébren töltött éjszakákkal és idegességgel teli évek után végül sikeresen letették az utolsó záró államvizsgát. Mielőtt azonban elhagynák az Alma mater kapuját, még vár rájuk a diplomaosztó, amelyen ünnepélyes keretek között megkapják a tudományos címet. Összeszedtünk önnek néhány ajándékötletet, amelyek szép emlékei lesznek ennek az ünnepi eseménynek.

OLVASS TOVÁBB >

darcek-ku-dnu-matiek

30. 4. 2020

Ajándék Anyák napjára

Talán nincsenek szavak az anya és a gyermek közötti szeretet kifejezésére. Anya életet adott nekünk, a legértékesebb dolgot, amit csak lehet. Becsüljük meg a ritka és gyönyörű köteléket, az anyukák végtelen odaadását és a szeretetteljes ölelésüket. Az anyák napja egy különleges alkalom, amikor másként köszönheti meg anyjának, mint egy szokásos napon. A kedves szavak és ölelések mellett adjon neki valamit, ami emlékeztetni fogja őt a szeretetére.

OLVASS TOVÁBB >

sperky-jari

12. 3. 2020

Tavaszi ékszerek

Tavasz - az első meleg napok, csicsergő madarak és jellegzetes illat. Üdvözöljük az ébredő természetet. A napsütéses napok előrehaladtával egyre több szín és élet jelenik meg az utcákon és a kertekben. A madarak éneke azt jelzi számunkra, hogy elrakhatjuk a meleg kabátot, és aggodalom nélkül kimehetünk az utcára tavaszi ruhában. Válasszon olyan ékszereket, amelyek fokozzák az eljövendő tavasz örömét.

OLVASS TOVÁBB >

obdarujte-ju-na-den-zien

4. 3. 2020

Adjon neki nőnapra ajándékot

Március 8-án ünnepeljük a nőnapot. Legalább egy nő fontos szerepet játszik mindannyiunk életében. Ez hatással van ránk, és magában foglalja a szeretetet és a törődést. Mondjuk ki, hogy „Köszönöm“ életünk legfontosabb nőjeinek, és adjunk nekik ajándékba egy apróságot, ékszerek formájában.

OLVASS TOVÁBB >

5-krokov-k-zasnubnemu-prstenu

20. 2. 2020

5 lépés az eljegyzési gyűrű kiválasztásához

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása nagy pénzügyi és érzelmi befektetés, ezért érdemes előre alaposan megfontolni azt. A nem megfelelő gyűrű kiválasztása valószínűleg nem fogja visszatartani élete szerelmét a házasságkötéstől, de biztosan szeretne kellemes meglepetést okozni neki a gyűrű formájában, amire mindig is vágyott. Nézzük meg, hogyan tovább, hogy az eljegyzés zökkenőmentes legyen.

OLVASS TOVÁBB >

darujte-na-valentina-sperk

11. 2. 2020

Adjon ékszert ajándékba Valentin-napra

A Valentin szóval kapcsolatban mindenki fejében más kép rajzólódik ki. Egyesek romantikus vacsorát képzelnek el egy étteremben, mások egy kényelmes mackónadrágos estét egy pohár jó bor mellett. Bárhogy is legyen, ezen a napon nem csak szeretetet akarunk adni. Az ékszer tehát ideális ajándék nemcsak nőknek, hanem az erősebb feleinknek is.

OLVASS TOVÁBB >

zaziarte-na-plese

4. 12. 2019

Ragyogjon a bálon

A báli szezon az év egyik legrangosabb időszaka. A hölgyek estélyi ruhát viselnek, és a tökéletes megjelenésük része a tökéletes frizura mellett a megfelelően megválasztott kiegészítő és ékszer is. Vessünk egy pillantást a báli ékszerekre, amelyek sztárrá varázsolják önt.

OLVASS TOVÁBB >

tipy-na-vianocne-darceky

4. 12. 2019

Karácsonyi ajándék tippek

A karácsonyt a kellemes légkörrel társítjuk, családi körben. A lakást átjárta a mézeskalácsok és a forró puncs illata, és a karácsonyi dalok nosztalgikus dallamai. Meglepetést szeretnénk okozni szeretteinknek a karácsonyfa alatt, ami örömet szerez nekik, és emlékeztetni fogja őket arra, hogy mennyire fontosak számunkra. Ha még mindig nem tudja, mit adjon ajándékba az édesanyjának, nővérének, lányának vagy a férfinak az életében, inspirálódjon az általunk készített tippekből, és ezzel elejét veheti a karácsony előtti kapkodásnak.

OLVASS TOVÁBB >

objavme-spolu-caro-zlata

24. 10. 2019

Fedezze fel az arany varázsát

Az arany ékszerek népszerűsége megélte a saját hullámvölgyeit. Ma azonban az arany ismét az élen jár, főleg a tulajdonságai miatt. Az ékszerészek olyan kollekciókkal rukkolnak elő, amelyekben visszatérnek a klasszikus sárga színhez. A fehérarany nagyon népszerű, és ha valami különlegessel akar ragyogni, akkor a rózsaarany az igazi. Vizsgáljuk meg, miért szeretjük annyira ezt a nemesfémet.

OLVASS TOVÁBB >

privitajte-jesen-sperkom

 11. 10. 2019

Üdvözölje az őszt ékszerekkel

A világtervezők őszi kollekcióit a mély tónusok és a természetes színek jellemzik. A bemutatókat a narancssárga, sárga, barna, kékeszöld árnyalatok árasztják el, a naplemente lila színe vagy az élénkvörös sugarak. Az arany színű kiegészítők továbbra is forró trendnek számítanak.

Nézzük meg együtt azokat az ékszereket, amelyek uralkodni fognak az elkövetkező ősszel.

OLVASS TOVÁBB >

svadobne-sperky

24. 7. 2019

Esküvői ékszerek

Kiválasztotta már az esküvői fotóst, az esküvői ruhát, a frizurát, de mi van az esküvői ékszerekkel? Felfedünk néhány értékes ajánlást, amelyek segítségére lehetnek az esküvői ékszerek kiválasztásában.

OLVASS TOVÁBB >

letne-trendy_leto-2019

17. 7. 2019

Divatos ékszerek - 2019 nyara

A meleg napsugarak arannyal színezik bőrünket, és inspirálnak minket arra, hogy merészebb és színesebb outfitek után nyúljunk. A nyári hónapokban teljes mértékben élvezzük az anyagok könnyedségét és a felfedett bőrt, ami a különféle ékszerekkel való díszítés terévé válik. A hidegebb hónapokat uraló finom darabokat észrevehetőbb darabokra cseréljük, de különösen szeretünk több ékszert kombinálni. Közelebbről megvizsgáljuk azokat a kombinációkat, amelyek felfrissítik a nyári megjelenését.

OLVASS TOVÁBB >

Typy-detskych-nausnic

8. 3. 2019

A gyermek fülbevalók típusai

A gyermek fülbevalók gyártása során a biztonság mellett nagy figyelmet szentelnek a fülbevalók bekapcsolásának funkcionalitására is.
A következő típusú gyermek zárszerkezetek közül választhatunk.

olvass tovább >

Udrzba-sperkov

22. 10. 2015

Az ékszerek karbantartása

A ruhák és cipők ápolása mellett ne feledkezzen meg az ékszerek karbantartásáról sem. Minél jobban fogja őket ápolni, annál hosszabb ideig fogják önt boldoggá tenni. Ebben a cikkben gyakorlati tanácsokat és tippeket talál az ékszerek tárolásához és kezeléséhez.

olvass tovább >