Méret kiválasztása

A gyűrű mérete

tabulka-velkosti-pr

A megfelelő méretet legegyszerűbben a méret meghatározására szolgáló segédeszköznek köszönhetően határozhatja meg, amelyet letölthet.

Segédeszköz letöltése ˃

A gyűrűnek át kell mennie az ujjperceken, ezért éppen ezen a részen kell a szorosan meghúzott szalaggal megmérni az ujjat. Ha jelentősen szélesebbek az ujjpercei, mint az ujj többi része, a gyűrű mindig kissé laza lesz.

A méret kiválasztásakor vegye figyelembe azt a tényt is, hogy ha a gyűrű vékonyabb és finomabb, akkor elegendő a lemért méret is, vagy egy számmal kisebb méret. Ha a gyűrű vastagabb és masszívabb, akkor válasszon nagyobb méretet.

Az ujj mérete napközben és évszaktól függően változhat. Függ a vérkeringéstől vagy az enyhe megduzzadástól is. Télen a gyűrű mérete passzolhat a dermedt kezére, míg nyáron ugyanaz a gyűrű szoros lehet.

Ha a megvásárolt gyűrű mérete nem felel meg önnek, kicserélheti vagy visszaküldheti azt. További információkat a Visszaküldés és csere szekcióban találhat.

gyűrű átméretezésének lehetőségét (megnagyobbítás/kisebbítés) is kínáljuk az ékszerészünk átal. Erről egyeztethet az Infovonalon a +36212525225 telefonszámon, e-mailben az info@szofia.hu címen vagy a chaten.

Lánc hossza

vyber-dlzky-retiazky

A női lánc leggyakoribb hossza 42-45 cm. Az átlagos termetű nőknél egy ilyen lánc közvetlenül a kulcscsont alatt ér véget. Így tehát a legtöbb öltözékhez illik, és szépen mutat a kivágáson.

A választás során gondoljon az alkata magasságára és a nyak vastagságára. Magasabb vagy szélesebb nyakú hölgyeknek legalább 50 cm vagy annál hosszabb láncot ajánlunk.

Ez a kialakítástól is függ. A finom és hajlékony lánc hosszabb benyomást fog kelteni, mint az azonos hosszúságú vastagabb és masszívabb nyakláncok.

A 160 cm magasságú nőknek a maximum 60 cm hosszúságú láncot ajánljuk. A magasabb hölgyek nyugodtan nyúlhatnak valami hosszabb után is. Az ilyen hosszabb láncok tökéletesen illenek az egyszerű sima ruhákhoz, garbókhoz vagy az overised pulóverekhez.

 

 

 

 

 

A PANDORA karkötő mérete

Pandora-Moment-naramok

Moments kollekció

A PANDORA Moments karkötő méretének meghatározásához mérje meg a csuklójának a kerületét ott, ahol a karkötőt viselni fogja, és adjon hozzá 2 cm-t. Ha a kapott szám nem egész szám, akkor kerekítse fel az első egész számra. A puha kígyós karkötők a viselés következtében és bizonyos idő elteltével kitágulhatnak, és körülbelül 2–4 mm-rel megnyúlhatnak.
Példa: Ha a csuklója kerülete 14,4 cm, a 2 cm hozzáadása után 16,4 cm. A legközelebbi nagyobb egész szám a 17 cm. Így tehát egy 17 cm-es karkötőt rendeljen.


Pandora-Reflexions-naramok

Reflexions kollekció

A PANDORA Reflexions karkötő méretét úgy határozhatja meg, hogy 1 cm-t hozzáad a csuklója kerületéhez. Ha a kapott szám nem egész szám, kerekítse fel az első egész számra.
A Reflexions karkötő NEM NYÚLIK MEG az idő és a viselés következtében, ezért olyan méretű karkötőt válasszon, ami a kezdettől fogva megfelel önnek.

 

 

Pandora-Me-naramokMe kollekció

A PANDORA Me karkötő méretét úgy határozhatja meg, hogy hozzáad 2 cm-t a csuklója kerületéhez ott, ahol a karkötőt viselni fogja. Ha a kapott szám nem egész szám, akkor kerekítse fel az első egész számra. Ha már van Moments karkötője, válassza ugyanazt a méretet.

 

 

pevný-naramokMerev karperecek

A merev PANDORA karperecek három méretben kaphatók. A méretet úgy határozhatja meg, hogy megméri a csuklója kerületét.

17 - a csukló kerülete 15-16 cm. 19 - a csukló kerülete 17-18 cm. 21 - a csukló kerülete 19-20 cm.

 

 

A karkötők a gyárból merevebben és kevésbé hajlékonyan jönnek ki. Viszont itt érvényes, hogy minél hosszabb a karkötő, annál kevésbé merev. A karkötő merevsége meglazul a viselés következtében, és a karkötő kissé megnyúlhat 2-4 mm-rel. Azonban az, hogy milyen gyorsan és hány mm-rel, minden karkötőnél individuális (ez nem vonatkozik a merev karperecekre).

A megfelelő méret ellenőrzése:

Tegye a kezére az új karkötőt. Ha a karkötő (Moments) és a csuklója közé vízszintesen befér kér ujja, akkor a megfelelő méretet választotta.

Ha a karkötő nagy, kicsi, nyomja önt, vagy egyszerűen inkább lazább karkötőket szeret viselni, a nem viselt karkötőt kicserélheti vagy visszaküldheti. További információkat a Visszaküldés és csere szekcióban találhat.

A karkötő mérete

A karkötő méretét úgy határozhatja meg, hogy megméri a csuklója kerületét. Ha nincs hajlékony szabómétere, akkor egy darab szalag vagy zsineg is a segítségére lehet a kerület meghatározásában. Ezután egyszerűen megmérheti a megállapított kerületet egy egyenes vonalzón.

nr-s-ozdobou

 

Csak az egyik oldalon díszített karkötők esetében olyan karkötőt válasszon, amelynek hossza megegyezik a csuklója kerületével, vagy csak 0,5 cm-rel hosszabb. A karkötő nem fog forogni, és a dísz a helyén marad.

 

 

zdobeny-naramok

 

Hangsúlyos díszítés nélküli, vagy egy teljes körben díszített karkötőt választott? Adjon hozzá legalább 1 cm-t a csuklója kerületéhez. Azonban csak önön múlik, hogy mennyire szeretné, hogy a karkötő laza legyen.