Méret kiválasztása

A gyűrű mérete

A gyűrűméret meghatározásának legjobb módja, ha felkeresi a legközelebbi ékszerüzletet, és leméreti a gyűrű méretét. Két méret közötti hezitálás esetén nem árt tudni, hogy ha a gyűrű vékonyabb, finomabb, elegendő a kisebb méret is, azonban, ha a gyűrű masszívabb, vastagabb, a nagyobb méret az alkalmasabb.

Ellenben felhívjuk a figyelmét arra, hogy nem minden beszállítónk használ ugyanolyan méretezést, mint mi. Például az Esprit, vagy a Pierre Cardin amerikai méretezést alkalmaznak, tehát a méreteiket a gyűrű átmérője alapján adják meg, nem pedig a kerülete szerint, ahogy mi. Ennek eredményeként sokkal kevesebb méretük is van, mint ahogy az Európában megszokott.

A méret kiválasztásának megkönnyítésére ez a táblázat lehet a segítségére, amely összehasonlítja az amerikai méreteket az európai méretekkel:

US méret => Mi méretünk

  • 13 => 41
  • 14 => 44
  • 15 => 47 – 48
  • 16 => 50 – 51
  • 17 => 53 – 54
  • 18 => 56 – 57
  • 19 => 60
  • 20 => 63

 

A gyűrű méretének leméréséhez ITT talál segédeszközt

Ha a megvásárolt gyűrű mérete nem felel meg önnek, kicserélheti vagy visszaküldheti. További információkat megtudhat, ha elolvassa az Általános Szerződési Feltételeinket.

 

A Pandora karkötő mérete

 

Pandora-Moment-naramok

Moments kollekció

A PANDORA Moments karkötő méretének meghatározásához mérje meg a csuklójának a kerületét ott, ahol a karkötőt viselni fogja, és adjon hozzá 2 cm-t.
Ha a kapott szám nem egész szám, akkor kerekítse fel az első egész számra. Példa: Ha a csuklója kerülete 14,4 cm, a 2 cm hozzáadása után 16,4 cm. A legközelebbi nagyobb egész szám a 17 cm. Így tehát egy 17 cm-es karkötőt rendeljen.

 

Pandora-Essence-naramok

 

Essence kollekció

A PANDORA Essence karkötő méretét úgy határozhatja meg, hogy a csuklója kerületéhez hozzáad 1 cm-t.
Ha a kapott szám nem egész szám, akkor kerekítse fel az első egész számra. Ha már rendelkezik a Moments karkötővel, válasszon 1 cm-rel rövidebb méretet.
Az 596000 referenciaszámmal ellátott karkötő a viselés következtében és bizonyos idő elteltével meglazulhat és kb.  2–4 mm-rel kinyúlhat.

 

Pandora-Reflexions-naramok

Reflexions kollekció

A PANDORA Reflexions karkötő méretét úgy határozhatja meg, hogy a csuklója kerületéhez hozzáad 1 cm-t.

Ha a kapott szám nem egész szám, akkor kerekítse fel az első egész számra.
A Reflexions karkötő NEM fog kinyúlni a viselés következtében és az idő múlásával sem, ezért olyan méretű karkötőt válasszon, ami a kezdetektől fogva meg fog felelni Önnek.  

 

Pandora-Essence-naramokMe kollekció

A PANDORA Me karkötő méretét úgy határozhatja meg, hogy a csuklója kerületéhez hozzáad 1 cm-t.
Ha a kapott szám nem egész szám, akkor kerekítse fel az első egész számra. Ha már rendelkezik a Moments karkötővel, válasszon 1 cm-rel rövidebb méretet.
Az 598408C00 referenciaszámmal ellátott karkötő a viselés következtében és bizonyos idő elteltével meglazulhat és kb.  2–4 mm-rel kinyúlhat.

 

A karkötők a gyárból merevebben és kevésbé hajlékonyan jönnek ki (de minél hosszabb a karkötő, annál kevésbé merev). Ha azonban van elég hely a gyöngyök számára, vagyis ha a csuklója és a karkötő közé befér két ujja, a karkötő nem kicsi. A karkötő merevsége meglazul a viselésével, és a karkötő enyhén, 2-4 mm-rel kitágul, az, hogy milyen gyorsan és hány mm-rel, individuális (ez természetesen nem vonatkozik a merev karperecekre).

Ha a karkötő nyomja önt, vagy ha nem fér be két ujja a csuklója és a karkötő közé, vagy egyszerűen inkább lazább karkötőket szeret viselni, egyszerűen csak csomagolja be a nem hordott karkötőt egy dobozba (a táskát, a tanúsítványt és egyéb dolgokat nem kell küldenie) egy bebiztosított borítékba, és küldje el a számla másolatával, valamint a karkötő méretével együtt, ami iránt érdeklődik, és küldje el az elérhetőségét a következő címre: SOFIA, Čajkovského 4, 811 04 Bratislava, Slovakia. Kicseréljük a karkötőjét.