Tavaszi ékszerek

Sofia_Sperky-jari

Tavasz - az első meleg napok, csicsergő madarak és jellegzetes illat. Üdvözöljük az ébredő természetet. A napsütéses napok előrehaladtával egyre több szín és élet jelenik meg az utcákon és a kertekben. A madarak éneke azt jelzi számunkra, hogy elrakhatjuk a meleg kabátot, és aggodalom nélkül kimehetünk az utcára tavaszi ruhában. Válasszon olyan ékszereket, amelyek fokozzák az eljövendő tavasz örömét.

Virágozzon ki ön is

Virágáradat van körülöttünk. Cserélje le a vastag sálakat és kendőket virágos nyakláncokra, vagy nyúljon olyan fülbevalók után, amelyeknek köszönhetően ön is kivirágzik. A virágok egyértelműen az egyik legnépszerűbb tavaszi hírvivők, az életerő és az újjászületés szimbólumai.

Sofia_nausniceSofia_nausniceSofia_nausniceSofia_nausniceSofia_nahrdelnikMy-iMenso_nahrdelnikSofia_nahrdelnikSofia_nahrdelnik

Színáradat

Az egyszerű outfiteket feldobhatja ólomüveg fülbevalókkal, amelyek élénkebbé teszi a megjelenését. Ne féljen a színektől, még mintás ruházat esetén sem. Azonban egyszerűbb modellek után nyúljon, rózsaszín, világoskék vagy zöld színben. Csak nézzen körül a parkokban és kertekben, ahol rengeteg inspirációt talál a színkombinációkhoz.

Sofia_nausniceSofia_nausniceSofia_nausniceSofia_nausnice 

Virágzó karórák

Ön gyakorlatias nő, aki nem tudja elindítani a napot úgy, ha nincs óra a kezén? Rendeljen OLIVIA BURTON vagy MORELLATO órákat, amelyek ötvözik az eleganciát a természet szépségével. Ezeknek a márkáknak köszönhetően kombinálhatja a kellemeset a hasznossal. Ezért ideális kiegészítői a tavaszi virágos és pasztell ruháknak.

Morellato_hodinkyOlivia-Burton_hodinkyOlivia-Burton_hodinkyOlivia-Burton_hodinky

Díszítse a kezét

Télen a ruházat rétegei megakadályozzák, hogy ékszereket viseljünk, ezért inkább kisebb és egyszerűbb modellek után nyúlunk. A tavasz lehetővé teszi számunkra, hogy több ékszert viseljünk. Használja ki a finom láncos karkötők rétegző hatását, vagy alkossa meg a saját karkötőjét a SOFIA Charmie kollekcióból. Rugaszkodjon el, és hozzon létre egy személyre szabott karkötőt. Ezt követően a medálokat a hangulata és a ruhája szerint váltogathatja, így ez a karkötő univerzális kiegészítővé válik tavasszal, de a közelgő nyáron is.

Sofia_naramokSofia_naramokThomas-Sabo_naramokThomas-Sabo_naramok

Sofia_Charmie-naramok

További tavaszi ékszereket talál a sofia.sk/hu oldalon