Az értékeink

Az ékszer egy érzelem. Tartós érzelem.

Minden társadalom emberekből és értékeikből áll. A SOFIA-nál közel 30 év alatt szilárd pilléreket teremtettünk, amelyekre üzletünket építjük.

Segítőkész, barátságos és átlagon felüli megközelítés

Az ügyfél számunkra nem egy névtelen személy. Egy szerető férjet látunk benne, aki ajándékot vesz a feleségének. Egy szülőt, aki karórát választ gyermeke diplomaosztójára, vagy egy lányt, aki szeretné egy kicsit megörvendeztetni magát egy pár fülbevalóval.

Élvezzük a munkánkat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy örömmel jöjjön vissza hozzánk. A mi dolgunk, hogy az Ön preferenciái szerint a lehető legjobb tanácsot adjuk Önnek. Bónuszként segítőkész és barátságos megközelítést adunk hozzá. Jöjjön, és mesélje el, hogy tetszettek a tőlünk ajándékba vásárolt ékszerek. Szívesen látjuk Önt.

Tanácsra van szüksége, az ékszer méretén szeretne változtatni, fel szeretné gyorsítani a megrendelés kézbesítését vagy az ékszert az Ön elképzeléseihez szeretné igazítani? Forduljon hozzánk bizalommal! Mindent megteszünk Önért.

Forduljon hozzánk, és kérjen tanácsot akár közvetlenül az üzletekben, Szlovákián belül, akár a webáruházban történő vásárláskor. Az ügyfélszolgálaton dolgozó kolléganők minden nap 8:00 és 16:00 között állnak a rendelkezésére a Forródróton a +36 21 2525225 telefonszámon vagy az info@szofia.hu e-mail címen magyar nyelven, 16:00 és 21:00 között, valamint hétvégén 08:00 és 21:00 között a +421903 93 93 93 telefonszámon angol nyelven.

Megbízhatóság és garancia

Minden ékszert és órát minimum két év garanciával értékesítünk. Garantáljuk a fém finomságát az ezüst és az arany ékszerek esetében. A drágakövekről, gyöngyökről és márkás ékszerekről nálunk kap eredetiséget igazoló tanúsítványt. Ékszereinket csak minősített és minőségi gyártók készítik.

Az ékszerek értékesítésével nem fejeződik be a gondoskodásunk, hanem csak itt kezdődik. Szívesen végezzük el ékszereinek szakszerű tisztítását, átvizsgálását, nagyítását, kicsinyítését, garanciális és garancián túli javításokat, szaktanácsadást végzünk.

Meggondolhatja magát a vásárlással kapcsolatban. A webáruházban történő vásárláskor 14 napon belül visszaküldheti a nem hordott és sértetlen árut, és kérdés nélkül visszatérítjük a pénzét. A vásárlástól számított 30 napon belül (a webáruházban és a boltban) kicserélheti a nem hordott, sértetlen árut azonos vagy magasabb értékű más termékre. Csere vásárlási utalványra is lehetséges. További információkért lásd a: Visszaküldés és csere menüpontot.

Professzionalizmus és szakértelem

A vásárlás során nyújtott szakmai tanácsok mellett az ajándékot úgy csomagojuk be, hogy Ön csak a legfontosabbra - a kifejezni kívánt érzelemre - tudjon koncentrálni.

Számunkra az ékszerek értékesítése a nemesfémek, kövek, gyöngyök megértését jelenti. Ismerni a gyártási folyamatokat, és tudni felmérni a munka és a felhasznált anyagok minőségét. Mindezt úgy, hogy ékszereink esztétikáját és kézműipari értékét megőrizve a legjobb minőséget tudjuk kínálni Önnek, a legjobb áron.

A professzionalizmus és a szakértelem azt jelenti számunkra, hogy folyamatosan oktatjuk a munkatársainkat, akik mindig készek professzionális tanácsot adni az ékszerek kiválasztásában, karbantartásában vagy szervizelésében, mindezt egy kedves mosollyal megspékelve.

Őszinteség és becsületesség

Az egyszeri haszon kisebb értékű számunkra, mint egy elégedett és hűséges vásárló. Ezért nem próbálunk meg bármi áron eladni Önnek valamit. Természetesen az árak, a szolgáltatások, a minőségi garanciák és a felhasznált anyagok tekintetében teljes az átláthatóság.

Egy ékszer viselése örökre megragadja a pillanatot és azt a személyt, akitől az ékszert kapta. Ezért örülünk, ha ékszereink a lehető leghosszabb ideig örömet és élvezetet okoznak Önnek.