Az értékeink

 Minden vállalat hagyományból, az alkalmazottaiból, a vállalathoz fűződő kapcsolatukból és szakmaiságukból, valamint azokból az értékekből áll, amelyek alapján irányítják és tükrözik munkájukat. A SOFIA több mint 20 éve van a szlovák piacon. Az évek során felépítettük a pilléreinket, amelyekre építjük vállalkozásunkat.

Segítőkészség, barátságos és átlagon felüli hozzáállás.

A vásárló számunkra nem egy névtelen személy. Egy szerető férjet látunk benne, aki ajándékot vásárol a feleségének, vagy egy szülőt, aki órát választ a fia diplomaosztójára. Vagy egy lányt, aki szeretné egy kicsit megörvendeztetni magát egy pár fülbevalóval. Feladatunk a lehető legjobb tanácsadás, az egyes ügyfelek elvárásainak, ízlésének és személyes preferenciáinak megfelelően.

Ehhez bónuszként hozzáadjuk munkatársaink készséges és barátságos hozzáállását, hogy a nálunk tett látogatás valódi élménnyé váljon.

Néhány dologgal a személyes találkozás során lehet a legjobban foglalkozni. Ezért, ha az e-shopunk ékszereiben gondolkozik, és nem biztos abban, hogy jól választott-e, akkor látogasson el hozzánk a 14 üzletünk egyikébe, Szlovákiába, és mi tanácsokkal látjuk el önt, és segítünk a választásban.

Ha meg szeretné rövidíteni a karkötőt, vagy fel szeretné gyorsítani az ajándék kézbesítését, esetleg az ékszereket az elképzeléseihez igazítani, vagy személyesen szeretné felpróbálni és átvenni az ékszereket valamelyik üzletünkben Szlovákiában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi mindent megteszünk az Ön érdekében.

Ami máshol meghaladja a standardot, az nálunk a standardot jelenti.

Megbízhatóság és garancia.

Cégünk a bizalomra épül. Élvezzük a munkánkat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink boldogan visszatérjenek hozzánk. Akár egy új ékszert vásárol, vagy csak szakszerűen kitisztíttatja a régit, vagy csak úgy megállna egy mosolyra és egy szakmai tanácsért. Minden ékszerünket és óránkat kétéves garanciával árusítjuk, az ezüstnél és az aranynál ez garantálja a fém finomságát, a drágakövekhez, a márkás ékszerekhez és gyöngyökhöz eredetiséget igazoló tanúsíványt kap tőlünk. Nálunk megváltoztathatja a vásárlási döntését, a webshopban való vásárlás esetén, minden további kérdés nélkül 14 napon belül visszatérítjük a pénzét (a nem viselt és sértetlen ékszereket vissza kell küldeni), és 30 napon belül lehetőség van a nem hordott áru cseréjére egy másikra ugyanabban vagy magasabb értékben, vagy egy vásárlási utalványra való cserére (az e-shopra és az üzletre is vonatkozik). Természetesen, a szervizmunkára is garanciát nyújtunk önnek.

Az ékszereinket csak tanúsított gyártókkal készíttetjük. Örömmel adunk tanácsot az ékszerek kiválasztásában. Az ékszerek értékesítésével nem fejeződik be a gondoskodásunk, hanem épp ellenkezőleg, csak itt kezdődik.

Az ékszereinket örömmel professzionálisan megtisztítjuk, kezeljük, lerövidítjük, megnagyobbítjuk vagy megjavítjuk.

Szakmaiság és szakértelem.

Az ékszerek kiválasztása és megtervezése az ügyfél megismerését jelenti. Tudni, mi tetszik neki, milyen érzelmet vált ki belőle a megvásárolt ékszer, és hogy kell kinéznie annak a pillanatnak, amikor az ékszert odaajándékozza valakinek.

A vásárlás során nyújtott szakmai tanácsadás mellett szépen becsomagoljuk az ajándékot a szeretett személynek, hogy csak a legfontosabb dologra, a kifejezni kívánt érzelemre koncentrálhasson az ajándék átadása során.

Számunkra az ékszerek értékesítése a nemesfémek, kövek és gyöngyök megértését jelenti. Ez azt jelenti, hogy ismerjük a gyártási folyamatokat, és képesek vagyunk felmérni az ékszer megmunkálásának minőségét és a felhasznált anyagot.

És mindezt úgy, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőséget kínáljuk a legjobb áron, ugyanakkor megőrizzük ékszereink magas esztétikai és kézműves értékét.

A professzionalizmus és a szakértelem azt jelenti számunkra, hogy professzionális és folyamatosan képzett személyzet áll a rendelkezésére az üzletekben és az ügyfélszolgálaton is, mindig készen állunk szakmai tanácsadásra az ékszerek kiválasztásával, karbantartásával vagy szervizelésével kapcsolatban, egy kedves, emberi mosollyal megspékelve.

Őszinteség és becsületesség.

Az egyszeri nyereség kevesebb értéket jelent számunkra, mint egy elégedett és hűséges ügyfél. Ezért ne számítson arra, hogy bármi áron megpróbálunk önnek valamit is eladni. Elősegítjük ügyfeleink teljes átláthatóságát. Az árak, a szolgáltatások átláthatósága, a garanciák nyújtása, valamint a felhasznált anyagok minősége és típusa.

Az ékszer egy érzelem. Tartós érzelem. Ha megnézi vagy megérinti a bőrével az ékszert, akkor az a pillanat és az a személy, akitől kaptuk az ékszert, örökre megmarad benne. Ezért örülünk, ha ékszereink a lehető leghosszabb ideig örömet és gyönyörűséget okoznak önnek.