Adjon neki nőnapra ajándékot

Sofia_Obdarujte-ju-na-Den-zien

Március 8-án ünnepeljük a nőnapot. Legalább egy nő fontos szerepet játszik mindannyiunk életében. Ez hatással van ránk, és magában foglalja a szeretetet és a törődést. Mondjuk ki, hogy „Köszönöm“ életünk legfontosabb nőjeinek, és adjunk nekik ajándékba egy apróságot, ékszerek formájában.

Anya

Anya az első és legfontosabb nő az életünkben. Gyerekkorunk óta itt van értünk, és megérdemli, hogy emlékeztessük arra, hogy mennyire fontos számunkra. A virágcsokrot szinte minden nő értékelni fogja, de az ékszer szépsége nem fog elhalványulni. Az ajándék kiválasztásakor vegye figyelembe az anyja ízlését. A finom arany ékszerek vagy az ASTRA márka medalionjaik a szépségükkel örvendeztet meg. Ha azonban nem tudja, milyen ékszereket válasszon, keresse az anya és a család szimbólumait.

Brosway-naramokSofia-zlate-nausniceAstra-nahrdelnikSofia-zlaty-naramok

Leánygyermek

Mi ragyogja be jobban a szülők szívét, mint a saját gyermekük mosolya. Annak ellenére, hogy a lánya mindig gyermek marad a szemében, mégiscsak egy nő. Adjon neki ajándékba egy népszerű BROSWAY karkötőt vagy egy finom bedugós fülbevalót, amelyek emlékeztetik őt a szeretetére és a női erőre.

Sofia-strieborny-privesokSofia-strieborne-nausniceBrosway-naramokSofia-strieborny-privesok

Nagymama

 

Az egyik legszebb gyermeki emlék a nagymamánál töltött idő. Édes vasárnapi torta, meleg ölelés és élettapasztalatokkal teli történetek. A nagyi szinte minden családban példakép a nők számára. Köszönjük meg neki minőségi ékszerekkel. A gyöngy vagy az arany időtlen szépsége minden bizonnyal megtalálja az utat a szívéhez.

Sofia-perlovy-privesokSofia-zlate-nausniceSofia-perlovy-naramokSofia-perlove-nausnice

Lánytestvér

Akinek van testvére, az biztosan tudja. Gyermeki csínytevések, amelyek enyhe formában felnőtt korunkig is fennmaradnak. Azonban nem változtatnak azon a tényen, hogy a nővérünk az egyik legfontosabb ember az életünkben. Ha van nővére, tudja, hogy mindig van egy megértő barátnője, aki készen áll segíteni. Mutasa meg neki, hogy mellette áll, és adjon neki ékszereket ajándákba. A család szimbóluma mindig arra emlékezteti, hogy nincs egyedül a világon.

Pandora-koralkaBrosway-naramokSofia-strieborne-nausniceSofia-strieborny-privesok

Barátnő

Azt mondják, hogy a barátok a családtagok, akiket mi választunk. Egy igazi barát a legnehezebb pillanatokban is ön mellett áll. Mutassa ki háláját a barátságáért, ami összeköti önöket. Ajándékozzon neki egy ékszert a végtelenség, a barátság szimbólumával, vagy kívánjon szerencsét négylevelű lóherével.

Sofia-strieborne-nausniceSofia-strieborny-nahrdelnikBrosway-naramokSofia-strieborne-nausnice

Partner

Egy nő, aki jólléttel és elégedettséggel tölti meg a szívünket. Ez eltérő szerelem az anyai szeretettől, de ugyanolyan szép. A partner kitart az életdöntései mellett, sok örömet és szeretettel teli pillanatot él meg vele. A nőnap jó alkalom arra, hogy megmutassa, mennyire tiszteli őt nemcsak partnerként, de különösen nőként is. A finom láncos nyakék vagy a bedugós fülbevaló megfelelő ajándék erre az ünnepre.

Engelsrufer-nausniceSofia-zlaty-nahrdelnikSofia-zlate-nausniceSofia-zlaty-naramok

De mindig emlékezzen arra, hogy a mosoly a nő legszebb ékszere. Ezért minden lehetséges alkalommal varázsoljon mosolyt az arcára.

 

Találja meg a megfelelő ékszert annak a nőnek, akinek örömet akar szerezni, az üzletekben és a sofia.sk/hu webáruházban